top of page

Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens: 

Bedrijfsnaam: Herbathee

Adres: Blokstraat 1, 9890 Dikkelvenne

GSM: +32 486 32 33 05 

E-mailadres: info@herbathee.be

Rekeningnummer: BE42 9731 3098 1154

BTW NR: BE 0599.844.535​

Voorwaarden:

Afhaal: Momenteel is het enkel mogelijk om bestellingen af te halen bij Herbathee (Blokstraat 1, 9890 Dikkelvenne). De klant krijgt via e-mailadres een bericht wanneer zijn/ haar bestelling klaar ligt om op te halen. Er is geen exacte (lever)termijn. Herbathee stelt alles in het werk om bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken voor ophaling. Indien de bestelling niet binnen de 30 dagen klaar is, kan de klant de bestelling via e-mail annuleren.

Verzending: Verzending is gratis bij aankoop vanaf €50. Bestellingen onder vijftig euro bevatten een verzendkost van €5,95 in België voor zending met een gewicht <10 kg. 

Betaling: De kostprijs staat vermeld in de webshop en is inclusief BTW. Het is mogelijk om via overschrijving of bancontact/credit card te betalen alvorens de klant zijn/ haar bestelling ophaalt op volgend adres: Blokstraat 1, 9890 Dikkelvenne of toegestuurd krijgt op zijn thuisadres. Nadat Herbathee de betaling via overschrijving of via bancontact/ credit card heeft ontvangen, wordt de bestelling klaar gemaakt voor ophaling/ levering. Wanneer de bestelling klaar is voor ophaling, ontvangt de klant via e-mail een bericht.

Garantie: De bestelde producten dienen in goede staat te zijn bij ontvangst. Als dat niet het geval is, heeft de klant recht op een vervanging of terugbetaling.

Privacy: De gegevens die de klant invult alvorens het plaatsen van zijn/ haar bestelling, worden niet doorgespeeld naar andere partijen. De contactgegevens worden louter gebruikt voor de bestelling. 

Herroepingsrecht: Als de klant een product aankoopt via de webshop, dan kan hij/zij zich tot 14 dagen na ophaling/levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven (enkel geldig voor niet-voedingsmiddelen). Het volstaat dat hij/ zij dit binnen de termijn schriftelijk (of via e-mail) laat weten via volgend e-mailadres: info@herbathee.be. Zodra Herbathee het product in onbeschadigde toestand heeft teruggekregen van de klant, betaalt zij de klant binnen de 14 dagen de totaalprijs van de bestelling terug met hetzelfde betaalmiddel van de oorspronkelijke bestelling. De kosten van terugzending van de producten zijn ten laste van de koper. Om beroep te doen op herroepingsrecht, gelieve volgend formulier in te vullen en via e-mail te bezorgen (info@herbathee.be).

​​

Beoordelen van het product: Indien de klant gebruik maakt van zijn/ haar herroepingsrecht, dient de bestelling in originele staat en verpakking aan Herbathee geretourneerd te worden. Indien het product en/of de verpakking beschadigd is, dan mag deze schade in rekening worden gebracht. Het is gebruikelijk om de schade te verminderen op het aankoopbedrag en dus alleen de restwaarde te vergoeden.

bottom of page